Suomi English

Tervetuloa www.feeldaytona.com

 


 

Tämän sivuston tarkoitus on tuoda kaikkien matkailusta kiinnostuneiden tietoisuuteen tämä mahtava huoneisto, että mahdollisimman moni voisi tehdä varauksen ja viettää unohtumattoman loman Daytona Beachillä, Floridassa!

Jos olet suunnittelemassa matkaa Floridaan, ota meihin yhteyttä - ansaitset parasta!

Jos kaverisi tai sukulaisesi suunnittelee matkaa Floridaan, kerro heille meistä - he ansaitsevat parasta!!!


UUTISET

03.05.2013 ERIKOISTARJOUS - 18 - 25.5.2013

Viimeinen vapaa viikko ennen syksyä (18 - 25.5.2013) - Varaa nyt hintaan $500 (+siivous 70usd. +Floridan verot 12,5%.)16.07.2011 Elokuun aleviikko - viikkovuokra vain 495$!

Elokuun viimeinen vapaa viikko (27.8 - 3.9.2011) on nyt tarjolla ällistyttävän edulliseen hintaan. Yhden viikon vuokra vain 495$ (+siivous & verot)! Ota yhteyttä ja kysy saatavuutta!22.06.2011 Huoneistomme on parempi kuin koskaan!

Vietimme mahtavat kaksi viikkoa huoneistossamme kesäkuun 5 - 18 välisenä aikana ja samalla teimme paljon ylläpito-/kunnostustehtäviä. Parvekkeelle johtavat liukuovet huolettiin ja nyt ne rullaavat hyvin ja tasaisesti. Molempien vessanpönttöjen "koneisto" vaihdettiin uuteen, joten nyt säästämme vettä ja samalla luontoa. Ulko-oven lukko ja ovenpielet huollettiin, koska kostea ilma tekee sille helposti hallaa. Nyt ovi aukeaa/sulkeutuu helposti.

Aikaisemmin tänä kesänä vaihdoimme koko ilmastointi-/lämmityslaitteiston. Haluamasi lämpötila ei nyt ole ainakaan laitteista kiinni.

Ostimme huoneistoon myös syöttötuolin, vauvasängyn sekä potan. Vauvaperheet osaavat varmasti arvostaa niitä. =)
Tulosta

See what people think of us


Find Daytona Beach Shores Condo Rentals on FlipKey

Feel Daytona Facebookissa

Löydät Feel Daytonan myös